Μενού Κλείσιμο

Konstantinos Stouraitis

Παρασκευή / Friday, 27/07/2018
@ 21:00

Πηγές Καλλιθέας
Kallithea Springs

Ελεύθερη Είσοδος
Free Entrance

Konstantinos Stouraitis presents: Ladies and Gents, Mr K meets Lo Creed.

"A Soul Jazz, G-Funk experience"

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας από την Αθηναϊκη μουσική σκηνή ο Κωνσταντίνος Στουραΐτης επιστρέφει δριμύτερος από ποτέ και σας προσκαλεί να παρτάρετε μαζί του μέχρι τελικής πτώσεως, καθώς θα παρουσιάσει το δισκογραφικό του ντεμπούτο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία στο Los Angeles στις Ηνωμένες Πολιτείες, με συμμετοχές θρύλων της jazz και soul/funk σκηνής όπως οι Mike Clark, Frank Lacy, Antonio Hart κ.α.

Το project αυτό χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα και την απλότητα επαναλαμβανόμενων ρυθμικών και μελωδικών μοτίβων με πολλά φωνητικά, ρίμες, keyboards, groovy jazzy bass lines και ηλεκτρονικά εφφέ . Στόχος του Κωνσταντίνου είναι να ενσωματώσει στην μουσική του εξέλιξη, ιστορίες από την πολυτάραχη overseas ζωή του και να γυρίσει στη χρυσή δεκαετία των 70's.

Επιρροές αυτού του μουσικού mashup είναι οι Herbie Hancock and the Headhunters (με τον drummer Mike Clark o οποίος συμμετέχει και στο δισκάκι), Snoop Dogg and Dr Dre, Michael Jackson and Quincy Jones, Roy Hargrove and the RH Factor, George Clinton and P-Funk, Sly and the Family Stone κ.α.

so
Mr K meets Lo Creed

Ladies and Gents :
Join Lo and Mr K,
you are gonna pay a very small rate
a small fee to pay the date
that will take your soul back to the great

Konstantinos Stouraitis (Mr K) :
Vocals/rapping, el.bass, guitar, rhodes, compositions, arrangements

Apollon Neopoulos : vocals, keys, compositions

Panos Georgakopoulos - drums

Yoo Young Hwang - live jazz painting